Waar het feest naar je toe komt!
Waar het feest naar je toe komt!

Shows

[column class=”colleft”]

Gribadoe Events en Crealiny Animatie vormen samen: Elle Twee!
Bij deze shows komen 2 animatoren uw festiviteit opfleuren in geheel eigen stijl. Zo is dan ook de mogelijkheid om na de 45 min show nog 1 uur randanimatie uit te kiezen als schminken, ballonclown, tattoo’s, crazy hair.

Elle twee goochel-dansshow:

Clowntje Pipoliny denkt enorm goed te kunnen dansen. Maar jongens wat gaat dat mis! Ze doet geen enkel pasje goed (tot groot plezier van het jonge publiek)! Gelukkig kan Balieke het dansmeisje rekenen op de steun van de kinderen om Pipoliny alvast wat basis danspasjes aan te leren. Als dank toont Pipoliny wat goocheltrucs die ze van Leo uit het circus geleerd heeft. Deze show kan worden aangepast voor publiek van 2,5 jaar tot 8 jaar of gemengd.

Poppenkast Markske en de goochelaar:

Markske moet naar het verjaardagsfeestje van zijn vriendinnetje Bieke. Helaas is hij vergeten een cadeau voor haar te kopen! Om alles nog erger te maken gaat hij niet gewoon naar de winkel, maar roept hij een echte goochelaar op (die zo echt is dat hij uit de poppenkast komt!). Dit is leuk om te zien voor de kinderen, maar zo krijgt Markske niet altijd wat hij verwacht had! Gelukkig heeft hij zijn hondje Samson die hem uit de nood komt helpen uit al die gekkigheid!

[/column]

[column class=”colright”]
[slideshow id=6]

Komende: Met Elle twee naar de jungle

Wij toveren jullie evenement voor een uurtje om tot een tropisch paradijs waar onze vogel op zoek gaat naar al de dieren in de jungle.
Een mix van dans/grappen/spelletjes voor kinderen van 3-7 jaar

Een combinatie van dans/goochelen/poppenkast…alles is mogelijk en kan op maat uitgewerkt worden

[/column]
[end_columns]